sunnuntai 9. syyskuuta 2018

MPS/Atletico - HyPS, Kolmonen. 08.09.2018

Atleticon lentokeli jatkuu

MPS/Atletico on pelannut 6 ottelua putkeen ilman tappiota, joista 5 voittoa. Edellinen tappio tuli 28.7, kun RiPS kävi ryöstöretkellä Pukinmäen kentällä. Viimeisessä kuudessa ottelussa Atleticon maaliero on vakuuttava 17 tehtyä ja 7 päästettyä. Pelaamisessa näkyi selvästi nämä aikaisemmissa otteluissa saatu itseluottamus. Tilanteisiin mentiin kovaa ja varmasti, ilman pelkoa siitä, että pallo ei jää omille.

HyPS ei ollut kovinkaan suuri este Atleticon tiellä voittoon. HyPS käytti ensimmäisellä puoliajalla kahden target-tornin taktiikkaa, mikä toimi suhteellisen hyvin. Kakkospalloihin ilo menijöitä ja MPS puolustuksella oli vaikeuksia saada torneja kuriin. Toisella puoliajalla Atletico tiputti tornien eteen keskikenttämiehen, jonka jälkeen HyPS:n pitkät pallot olivat tehottomia.

Tärkein vaihto säästettiin loppuun.


Lyhyestä virsi kaunis

Ottelu oli varsin helppo jakaa osiin. Alusta lähtien mentiin Atleticon komennossa, ajoittaisilla HyPSin pitkillä palloilla. Tätä jatkui aina Atleticon toiseen maaliin asti, 22 minuutille, jonka jälkeen HyPS luopui pitkistä palloista ja alkoi käyttämään laitoja.

Laidoilta HyPS saikin hyviä tilanteita, joista lopulta HyPS sai myös tarvittavat tasoitus maalit. Valitettavasti HyPSin kannalta puoliaika tuli pilaamaan hyvän otteen.

Puoliajalla tapahtui jotain, mikä pysäytti HyPSin hyökkäykset lähes kokonaan. Atletico otti ottelun paremmin hallintaansa ja ennen 60 minuuttia Atletico oli taas kahden maalin johdossa. Johto ei ollut enää uhattuna, vaan MPS/Atletico marssi helpohkoon voittoon.

Ottelu oli varsin siisti ilman suurempia tapahtumia. Keltaisia kortteja ei nähty useista puhutteluista huolimatta.

Ottelussa Atletico oli hieman epäonninen, ja huolto juoksi kentällä enemmän kuin tällä kaudella yhteensä. Milloin pallo potkaistiin oman pelaajan päähän lähietäisyydeltä ja milloin ilmat lähti pallon tullessa palleaan.

Ottelun ja MPS:n suurin este tänään oli noin 3 senttiä korkea, kentän päädyssä oleva este, johon teloi nilkkansa #18 Jesse Ketonen. Tilanne tallentui myös videolle, mikä on nähtävissä alla. Loukkaantumisen jälkeen nauhalle tarttui myös Atleticon ensimmäinen maali, jonka teki #25 Paul Fahy. Mikäli 'Ticon hevosmiehiä on uskominen oli maali Fahylle, ensimmäinen kolmosessa.

Maalintekijät:


09 min - Atletico : #25 Paul Fahy
22 min - Atletico : #41 Kustaa Käki
34 min - HyPS    :  #11 John Keister
44 min - HyPS    :  #31 Saku Matilainen
56 min - Atletico :  #7 Mikko Vesterinen
59 min - Atletico :  #5 Ville Ruuska


Ottelu: MPS/Atletico 4-2 HyPS
Pelipaikka: Pukinmäki N
Sarja: Miehet Kolmonen
Aika: 08.09.2018 klo: 15:00


Ottelun kuvat: Atletico - HyPS

 Linkki vie Googlen kuvagalleriaan. Samaisesta paikasta voit myös ladata kaikki ottelun kuvat omalle koneellesi. 

Luetuimmat